Welke houtskoolgrills worden aanbevolen door experts?

Emma Smits

"Ik kan er geen aanbevelen". Folglich ist es allemal hilfreicher als Zuid Amerika Kaart. Nou, dat kan je wel. Er is een grote selectie van houtskool grills online. Je zou kunnen vinden dat het makkelijker is voor u om te kopen van een website en dan te moeten leren hoe de grill koken. Ik suggereer niet dat je nu houtskoolgrills gaat kopen. Ik probeer u te overtuigen van de kracht van houtskoolgrills en om u te helpen uw perfecte grill voor uw behoeften te vinden. Maar, ik zal dit bericht eenvoudig te houden en zal niet in detail treden over wat je online kopen, want ik kan garanderen dat je niets beters dan wat we hier hebben vinden.

Ik zal ook niet alle technische details over grillen uitleggen. Ik denk dat het beter is als je leest over de basis grill en hoe om te beginnen, en dan kun je erachter te komen hoe je je eigen grill koken. Hier is wat je zult vinden in dit bericht. Zo kook ik het gegrilde vlees bij mij thuis. Mijn man vindt het heerlijk als ik deze gegrilde vleeswaren voor lunch serveren. Als je het zelf wilt proberen, is de beste manier om een grill te kopen, of iemand te laten die je vertrouwt, doe dat voor je, zoals je vriend. Hoe houtskool grills koken De grill is geen big deal. Je hoeft alleen maar de volgende dingen te doen om het op gang te krijgen en de grill zal beginnen met koken. 1. Voeg de houtskool (of houtskoolbriketten) toe aan de pan. Dat is interessant in vergelijking met houtskoolgrill vergelijk 2. Verwijder het deksel. 3. Leg de grill op het fornuis (of leg deze op een bakplaat, als je er een hebt) en zet hem aan. 4. Wees voorzichtig bij het gebruik van de houtskool, de houtskoolbriketten zullen snel branden (gebruik er gewoon veel in een korte tijd). Zet het vuur lager. 5. Wanneer de grill heet is (tussen 225°F en 230°F), zet het vuur lager. 6. Voeg geen water toe. 7. Laat het vlees 5-15 minuten rusten voordat het gaat grillen. 8. Grill 2-3 minuten per kant tot de grill 150°F op de grillthermometer registreert. 10. Als het vlees niet gemakkelijk naar buiten komt, voeg dan een eetlepel olie toe en blijf nog 1-3 minuten grillen op de hogere stand totdat het vlees gaar is.