Waarom zou ik houtskoolgrills kopen?

Emma Smits

Je moet de juiste houtskoolgrill hebben, toch?

Dit is niet het geval met de houtskool grills die ik heb getest voor een lange tijd, en die nog steeds in gebruik zijn. Ik heb de verkoop van een heleboel van de beste houtskool grills, van topmerken zoals Weber, Coleman, Black Diamond, en Weber, voor de afgelopen 2 jaar. En voor elke goede houtskoolgrill, krijg je een paar slechte.

Ik zal delen de redenen dat ik denk dat een persoon moet nooit een goede houtskool grill kopen:

Ten eerste, en het belangrijkste, moet u voorbereid zijn op de hitte van de grill. Waarom zijn er zoveel verschillende houtskoolgrills? Elke goede grill kan extreem heet zijn. Voor veel mensen kan de hitte te intens aanvoelen. Dus we gaan kijken naar de "Heat Factor" die wordt berekend door een grill fabrikant om u een goede schatting over hoe warm een grill is, ervan uitgaande dat het een minimum van 6.000 BTU's per vierkante inch. Dus, als je echt geïnteresseerd bent in de warmtefactor, heb ik een hele post om je te laten zien hoe de warmtefactor werkt. Ten tweede, en het belangrijkste, moet je begrijpen wat "brandtijd" betekent. Ik zal je niet vertellen wat het is, maar ik zal je de kern ervan geven: hoe langer de brandtijd, hoe heter het eten zal smaken nadat je het gebruikt.

Wat is heat factor?

Laat me je eerst een vraag stellen: "Als ik iets op de grill zie, wat voel ik dan?" Als je een vleesliefhebber bent, denk ik dat je niet denkt: "Oh, het is een biefstuk". Echter, als je iemand bent die graag biefstuk eet, kun je jezelf afvragen: "wat betekent dat eigenlijk?" Deze vraag is belangrijk om te begrijpen.

Het antwoord is dat de warmtefactor van houtskool afhankelijk is van de brandtijd van de houtskool. Laat me dit uitleggen met een concreet voorbeeld. Laten we zeggen dat een grote BBQ is niet te groot, maar je weet dat er drie uur voor de hitte om het punt van de kok te bereiken. Hoeveel warmte krijgt het van een houtskool van 1.000 Gb? Ik gok 50.000 BTU, dat betekent dat het vlees kan koken voor 3 uur bij een temperatuur van 100 ° C of 1.000 ° F. Daarom wordt de warmtefactor ook wel de gebraden factor genoemd. De vraag die ik stel is wat de temperatuur die je nodig hebt om de gebraden factor te hebben om 100% te zijn. Je hebt een keuze: of je weet wat de werkelijke temperatuur van de grill is, of je bent gewoon gissen dat het meer dan 1.000 ° F en je wilt in staat zijn om de gebraden factor gelijk aan 100%.

Als u een hogere temp grill gebruikt, moet de temperatuur hoger zijn dan die van uw keuze. Dit is precies wat het onderscheidt van artikelen als houtskoolgrill. Als u de exacte temp van de grill weet, u uw eigen temp kiezen, maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat de grill daadwerkelijk zijn werk doet. Ik heb geen kennis van welke temperaturen een goede grill moet bereiken.