Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor houtskoolgrills?

Emma Smits

In Nederland noemden ze ze 'kort' grills, maar ze heten nu 'grill' grills. En aangezien ik geen Nederlands account heb, kan ik geen Engelse versie geven.

Het idee was, natuurlijk, om houtskool grills te verkopen in mijn land, maar ik wilde deze blog meer als een van de beste houtskool grills reviews in de wereld te maken. Dus ik zocht naar de beste houtskoolgrill van Nederland en ik deed het. Zoals je zien, heb ik goede informatie. Maar het is ook een goede informatie met veel feiten. Sehen Sie sich ferner den Fietskar Marktplaats Testbericht an. Ik heb bijvoorbeeld gezegd dat er in Nederland twee verschillende soorten houtskoolgrills zijn: 'grill' grills of 'kort' grills. In de laatste post zei ik dat een grill is als een grote, vierkante grill, maar met een lager en lager niveau. Ik ken het woord 'grill' en dat betekent een grill. Maar een korte grill is ook een grill. Dus als je een grillruimte in huis hebt, zijn er twee soorten grills: 'kort' grills en 'grill' grills.

Dus, om duidelijk te zijn: Het woord 'grill' verwijst naar de hele grill, de grill zelf, het hout gebruikt voor de grill, de vorm van de grill (dat wil zeggen de vorm van de grill is de reden waarom de houtskool brandt zo snel!), en de functie van de grill. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals houtskoolgrill. Het is niet dat ik een hekel aan de term 'grill'. Het beschrijft gewoon niet waar ik het hier over heb. De term 'kort grills' betekent simpelweg dat het een 'kort grill' is die niet dezelfde grootte heeft als de rest. Dat wil zeggen, het is kleiner en heeft een uiterlijke vorm, maar niet dezelfde vorm als de anderen. De term 'grill' is gebruikt om de grill te beschrijven die de volgende kenmerken heeft: (a) een dikke, zware en stevige basis (b) een bolle vorm die wordt gebruikt om de houtskool (c) een laag kookoppervlak (d) een binnenkern te verwarmen die gemakkelijk kan worden verwijderd met een mes (e) een ondiep kookoppervlak dat veel kleiner is dan de andere (f) een niet-brekingsoppervlak dat het mogelijk maakt het vlees gemakkelijk uit de kern te verwijderen (bijvoorbeeld) een bodem die niet te hoog of te laag op de grill is (h) oppervlak op de bodem dat glad is en het vlees niet tegen het grilloppervlak wrijft (i) een bolle vorm, maar een 'bolle' vorm die niet in de weg zit bij het verplaatsen van de grill. Dus wat betekent 'kort grill'? Nou, het 'kort' gedeelte verwijst naar het feit dat de houtskoolgrills vroeger 'grill' werden genoemd en er zijn veel verschillende soorten die kunnen worden geclassificeerd als 'kort grill' (evenals 'kort-grills'). De termen 'kort grills' en 'grill' worden over het algemeen door elkaar gebruikt. Het is waar dat er een aantal grills met de volgende kenmerken: (a) een dikke, zware en stevige basis (b) een bolle vorm die wordt gebruikt om de houtskool (c) een laag kookoppervlak (d) een binnenste kern die gemakkelijk kan worden verwijderd met een mes (e) een ondiep kookoppervlak dat is een goede deal kleiner dan de anderen (f) een niet-breking oppervlak dat het mogelijk maakt voor een gemakkelijke verwijdering van het vlees uit de kern (g) een bodem dat is niet te hoog of te laag op de grill (h) een oppervlak aan de onderkant dat glad is en het vlees niet tegen het grilloppervlak wrijft (i) een bolle vorm, maar een 'bolle' vorm die niet in de weg zit bij het verplaatsen van de grill.