Over Emma Smits

Emma Smits

Ik was geboren in Nederland in 1981 en hief in de V.S. op waar ik naar universiteit in 2000 ging en leerde te koken. Mijn hoofd het koken rente is op het grillkoken maar verg ik soms de tijd om over al verwante dingengrill te schrijven. Mijn favoriet voedsel is lapje vlees en mijn favoriet kruiden is zout, peper, paprika en azijn. Voor me die ben wat Nederlands en Amerikaans voedsel maakt, en ik probeer om het beste aan het te brengen.

Mijn blog bevat heel wat mijn kennis maar er zijn meer aan het. Voel vrij om me met uw commentaren en vragen te contacteren. Ook als u moedig voelt en wat meer recepten wilt bijdragen gelieve. Als u een nieuw recept vindt dat de werken voor u, het delen. :) dank u voor het bezoeken. Mijn grills (bij linkerzijde): Smitsgrill, Smits-houtskoolgrill (ook genoemd een grill met een geroosterde pan onderaan), Smits-kamikazegrill (de grill van mijn grootmoeder die zij met haar naakte handen) maakte, Smits-puimgrills Een paar mensen hebben gevraagd wat ik met de grills doe geen die ik rond word aan het koken.

Mijn motto moet grills zo makkelijk te gebruiken mogelijk maken.

Voor deze gids, zal ik over grills voor vleesschotels spreken. Dit gaat geen gids zijn voor het koken van groenten, zodat probeert en maakt die niet, en doet niet de grill, maar geeft niet op dit op, ook niet, als u geen gekruide beroeps bent. Het is een vrij basisgrill, die groot aan enkel over om het even wat werkt, zolang het net heeft gemaakt. De grills voor Vlees, Groenten, en Zeevruchtengrills zijn groot voor het roosteren van vlees en veggies, maar zij zijn ook groot voor het roosteren van vissen en zeevruchten. Voor een goed-gekruid goed, uit roosterend gids, controle deze drie verschillende gidsen: voor het grote publiek, en twee voor professionele koks. De belangrijkste dingen die u zult vereisen: een fatsoenlijke grill, met een goede oppervlakte om het vlees te branden, en een goede vlam. Dit is het grootste ding u moet overwegen.

Mijn visie

Mijn hartstocht maakt de beste grills dat wij kunnen. Ik houd van grills met de beste kwaliteitsmaterialen en materialen die ons toestaan om grills te produceren die efficiënter zijn bij het maken van het voedsel dat wij hebben genoten van.

Ik geloof dat de beste grills eenvoudig zouden moeten zijn en pret een eenvoudige verrichting te maken en te hebben. Het gemeenschappelijkste ontwerp van een grill tegenwoordig is één enkele brandergrill omdat het eenvoudigste en het goedkoopst is. Jammer genoeg, in onze wereld van gadgets, leven wij in een tijd waar het grootste deel van deze gadgets uit een metaal worden gemaakt, en zij zijn niet zeer betrouwbaar. Ik geloof dat als u om met een het roosteren werktuig verkiest te koken u een gezondere, plezierigere maaltijd zult hebben. De beste manier te doen die in een grill is te koken die meer het koken capaciteit dan u heeft zal ooit vereisen. Bijvoorbeeld, is de Weber-Ketel de kleinste houtskool roosterend grill die wij hebben, maar de brander is slechts één, en er zijn geen toebehoren die tot het het werk maken dat goed.