Kan ik houtskoolgrills kopen op Amazon?

Emma Smits

№!

Ik weet het, ik weet - ik weet dat je gewoon een scepticus zoals ik. Je geen houtskoolgrills kopen op Amazon vanwege de regels van Amazon. Als u houtskoolgrills van Amazon wilt kopen, zal het waarschijnlijk in de V.S. zijn en u moet controleren of Amazon aan uw land zal verschepen. Folglich ist es sicher stärker als Luipaard Knuffel.

Dat gezegd hebbende, hier zijn nog meer redenen waarom ik nooit zou kopen houtskool grills via Amazon:

Allereerst, houtskool grills zijn duur. De meeste mensen denken niet van hen als duur. Ik ben niet eens proberen om dit te oververkopen - ik weet zeker dat je goedkope houtskool grills te vinden, en sommige zullen zelfs beter uitzien dan dure grills. Maar ik zou vermijden houtskool grills dat slechts ongeveer 2.000 euro zijn. Ik weet dat er andere houtskool grill opties die er zijn die nog goedkoper zijn, maar ik persoonlijk kan niet rechtvaardigen een 2.000 Euro grill als je soortgelijke grills te krijgen voor een fractie van die prijs. Ook, als je woont in het Verenigd Koninkrijk, Amazon's "goedkope" houtskool grills kunnen niet dezelfde kwaliteit of zijn in feite duurder dan lokale merken. Ik persoonlijk niet aanraden dat u een houtskool grill kopen van Amazon, omdat Amazon heeft geen garantie of vervanging beleid. Zij zullen elke grill die defect is vervangen. U bent waarschijnlijk naar een goedkope houtskool grill die minder dan 2.000 euro te krijgen, en het kan zelfs defect zijn of zelfs niet de moeite waard. Bekijk de houtskoolgrill review.

Het andere probleem dat in het Verenigd Koninkrijk aan de orde komt, is dat de kwaliteit van houtskoolgrills ook zeer inconsistent kan zijn, en sommige mensen beweren dat je geen goede houtskoolgrill hoeft te hebben om te genieten van grillen, maar dat is in Nederland misschien niet het geval. Mijn ervaring tot nu toe Tot nu toe heb ik een aantal geweldige ervaringen met mijn houtskool grill, en een aantal verschrikkelijke ervaringen. In feite heb ik veel problemen gehad met mijn nieuwe houtskoolgrill. Voor een, ik heb ontdekt dat de warmte van de gasgrill wordt ongelijk verdeeld in de grill, en het duurt een lange tijd om een echt goed, zelfs branden.