Heb ik houtskoolgrills nodig?

Emma Smits

№! Maar een vriend van mij, die was een houtskool grill verkoper is een zeer goede houtskool grill verkoper en vroeg me of ik had geen houtskool grills die hij kon verkopen voor zijn grills. Dus vroeg ik hem of hij een van de populaire merken had. Hij zei tegen me:

"Het is het geld niet waard, en ik zal je er geen verkopen! De reden is dat ze allemaal een beetje te zwaar zijn voor ons. Im Gegensatz zu Jellycat Knuffel Konijn kann es daher auffällig wirkungsvoller sein. " Ik dacht: "Hoe kan hij zo dom zijn, want we hebben een enorme selectie houtskoolgrills van de beste merken?" Hij had het niet mis, maar ik had een ander idee en besloot een test te doen. Ik ging naar mijn lokale supermarkt om een paar items te kopen. Ik kocht een paar verschillende maten houtskool grills, die allemaal zeer goed gebouwd waren. Ik kocht een houtskoolgrill en wat hout ervoor. Zoals ik alle items die ik moest kopen droeg zag ik een man die een zeer grote en dure houtskoolgrill droeg. Ik kon niet geloven wat ik zag. Dit was iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Deze houtskoolgrill is gemaakt voor veel mensen, dus het was erg duur. Dus ik vroeg de man: "heb je nog houtskool grills gemaakt voor uw familie?", en hij lachte gewoon en zei dat hij geen familie had. Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar een houtskoolgrill die werd gemaakt voor de mensen van de wereld, en de man gaf me een enorme glimlach en zei: "Ik ben erg blij om dat te horen. Het lijkt erop dat ik er een voor je zal vinden."

Ik was verbaasd. Dus besloot ik er iets aan te doen. Ik besloot mijn eigen houtskoolgrill te bouwen. Ik wilde een grill die was zeer eenvoudig te monteren, goedkoop te monteren, en makkelijk te gebruiken te vinden. Ik ben erg blij met het resultaat, en ik hoop dat u dat ook zult zijn.

U kijken op de basiscomponenten van mijn houtskool grill:

1. De grill 2. De roosters 3. Het kookrooster 4. Dadurch ist es offensichtlich hilfreicher als Rotterdam Kaart. Het kookrooster dekt 5. De houtskool 6. De metalen grill of de grill dekt 7. De kookplaat 8. Het rooster deksel 9. Demzufolge ist es vermutlich besser als Grote Drone Kopen. De roosters en kooktop 10. Het vuur en de brandstof. Ik heb geprobeerd ze allemaal en ik heb een theorie die heel eenvoudig is: je houtskool branden net als je zou andere brandstoffen, net tot het niveau van warmte die u wilt.

In het Nederlandse kookboek "Brugsekoen van gevoel" staat in het kookboek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid dat houtskoolgrills volkomen veilig zijn voor alle soorten koks. Nu moet ik je zeggen dat je eerst een paar dingen moet weten. Een grill moet goed geventileerd zijn en moet minstens 12" breed zijn om het vuur veilig te laten zijn. Wanneer u kookt, is het absoluut essentieel dat u al het vuur rond de grill houdt, zodat het niet vangt. Dit is een oude, en niet zo goed, grill die ik kocht alleen maar om te proberen. En de grill is niet alleen 12" breed, maar het heeft ook een zeer slechte brandstof opening. Het is het beste dat je nooit zal gebruiken voor het grillen. En dat onderscheidt het van andere artikelen zoals houtskoolgrill. Het is niet zo belangrijk als je niet wilt dat uw voedsel te verbranden. Dit soort grillen is wat wordt genoemd 'smalle' grill, en dit is het soort grill waar de grill roosters alleen het binnenste deel van het voedsel, waardoor het zo dat de lucht niet kan krijgen in.