Dus we testen

Emma Smits

We blijven houtskoolgrills meer gebruiksvriendelijk testen, verbeteren en maken. We zijn trots op de producten die we in deze fase van ons leven kunnen produceren.

De website van het bedrijf (die momenteel offline is, maar is gepland voor een re-launch binnenkort) is een bron voor de meest up-to-date informatie over houtskool grills en andere producten. De website biedt ook links naar productreviews. We zijn altijd geïnteresseerd in het horen van u, maar in de tussentijd vragen we u uw ervaringen met ons te delen op de commentaren sectie, en in onze online forums. De productreviews die bij de lancering van het bedrijf werden gepresenteerd, zijn allemaal hieronder. Er zijn een paar van de beoordelingen die lang en gedetailleerd zijn, omdat we hebben vastgesteld dat ze vaak relevant zijn. Echter, ze zijn vaak van zeer hoge kwaliteit en zijn goed onderzocht. Sommige van de andere beoordelingen zijn gewoon een samenvatting van hun ervaring. Net als bij onze vorige reviewsite willen we dat u de producten geven die u als geheel hebt geprobeerd en ervaren.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat houtskoolgrills van Weber, Grills, Saphire, JBS en SBB vrijwel identieke specificaties hebben. Ze hebben elk een kleine hoeveelheid binnenruimte, een hoge kwaliteit en een hoog brandstofverbruik rating. We testten drie grills, twee modellen, beide op het merk Weber, en kwamen erachter dat geen van hen de beste houtskoolgrills heeft. In feite, een recente vergelijking van Grills met Weber en Grills met JBS bleek dat de JBS grill is iets beter dan de Weber model door sommige marges. Aan de andere kant presteren de Weber houtskoolgrills aanzienlijk beter. We kunnen niet concluderen dat het verschil te wijten is aan de houtskool, maar de grills hadden allemaal verschillende kenmerken. We testten de drie modellen in onze review, en vergeleken ze naast elkaar, in een drie-zone test (top grill, bodem grill, center grill). De resultaten waren duidelijk: de drie modellen zijn niet identiek.

De beste houtskool grills zijn degenen die kunnen worden gebruikt voor alle soorten grillen. Ze zijn allemaal over de grill, niet het grillen. De beste grills zijn een beetje efficiënter en vereisen niet veel setup, maar nog steeds het werk doen. We zijn trots om de Best of 2013 Awards aan te kondigen, waar de top vijf grills met de meeste badges aan het publiek worden gepresenteerd om de winnaar te selecteren.

Dit zijn onze favorieten voor de awards van 2013:

Beste grillrooster: De Torenvalk Grill. Voor de waarde en veelzijdigheid is dit een geweldige keuze. Het metaal is gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te reinigen en houdt veel grills. Het is ook geweldig voor een kleine ruimte grillen setup, maar kan gemakkelijk worden uitgebreid voor grotere ruimtes of andere toepassingen. Beste prijs grill: De Gator Grill, die is een beetje kleiner dan de Torenvalk. De Gator Grill is de beste prijs-kwaliteit grill voor de prijs-kwaliteitverhouding en is een geweldige all-round grill die de meeste grilltoepassingen aankan.

We proberen ook te kijken naar de algehele kwaliteit en het comfort van de grill door te kijken naar hoe het omgaat met verschillende grillmethoden. We zorgen er ook voor dat alle informatie en meningen die we publiceren worden ondersteund door wetenschappelijke informatie, gegevens en experimenten.

Als u op zoek bent naar een grill die u zult houden en liefde te gebruiken dan is de beste manier om uit te vinden is om het uit te proberen voor jezelf. U bent slechts zo goed als uw grill en dus moet je een goed begrip van de grill die u op zoek bent naar hebben voordat u een aankoopbeslissing. Als u hulp nodig hebt over het gebruik van een grill die u nuttig hebt gevonden, of wilt u met iemand in de branche spreken, dan u een e-mail sturen of bellen op 1 (203) 888-9090. Nogmaals bedankt voor uw tijd en we kijken ernaar uit om u te leren kennen! Wat krijg ik als ik een Griller koop U ontvangt een 1-jarig abonnement op de grill en accessoires catalogus, waaronder: een BBQ Kookboek - een van de meest uitgebreide kookboeken beschikbaar, en met meer dan 1.200 recepten - het is het perfecte cadeau voor de barbecue liefhebber in je leven! een 2-weken barbecuekamp, waar we u ontmoeten en u laten zien hoe u grillen, en een barbecuelunch of diner hebben in een lokaal restaurant (het is allemaal inbegrepen).

Daarom bieden wij u onze aanbevelingen, gebaseerd op ervaring en onze eigen voorkeuren. Hier kunnen we zien welke grills geschikt zijn voor onze specifieke omstandigheden.

Naast onze testapparatuur bieden wij een selectie van tips over het kiezen van de juiste houtskoolgrill voor u. Dus als je een eerste timer bent en je wilt je geld of je tijd niet verspillen, raden we u graag aan wat wij de juiste opties vinden. Hier zijn onze aanbevelingen. Maar zoals altijd zullen we blij zijn om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Kortom, we hebben twee keuzes. We zouden de ouderwetse route kunnen nemen om het duurste model te kopen, en dit is een groot risico voor degenen die niet veel geld hebben. De tweede optie is om te investeren in de beste grill. Voor degenen met zeer weinig geld is het ook een uitstekend risico, maar de beloningen zijn enorm. In feite is onze aanbeveling voor iemand die al de beste grill heeft.